Uhtna Talutehnika korraldab kirbuturu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirbuturul pakutakse igasugust kaupa.
Kirbuturul pakutakse igasugust kaupa. Foto: Peeter Langovits.

Majanduskriis teeb inimesed nutikamaks ja ettevõtlikumaks, paneb otsima odavamaid teid ja kokkuhoiuvõimalusi. Seda silmas pidades korraldab Uhtna Talutehnika oma hoovis kirbuturu.


"Töötan varuosade müüjana nüüd juba üle kümne aasta. Selle aja jooksul on olnud palju kliente, kes otsivad üsnagi haruldastele või juba ammu tootmisest maas olevatele masinatele varuosa või tarvikut," ütles müügiesindaja Kadri Rahkema.



Kirbuturul tahetakse viia kokku need, kel on midagi müüa või ära anda, nendega, kes seda kaupa vajaksid. "Meil on endalgi kauplustesse ja ladudesse kogunenud "kola", mida võiks taaskasutusse võtta, mitte vanarauaks viia," lisas Rahkema.



Kirbuturule tuleb vaid oma kraamiga kohale tulla, sellele hinnasilt külge panna ja kliendiga kaupa teha.



Kirbuturg on Rakveres Rägavere teel Uhtna Talutehnika sisehoovis avatud 9. mail kella 9-15.


Oodatakse inimesi, kel on pakkuda varuosi, masinaid, tööriistu, rattaid, aiakaupu, istikuid, omavalmistatud toodangut, loomi, tööriideid ja -jalanõusid, ostma, müüma ja vahetama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles