Noori ootab Jönköpingi stipendium

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi lipp.
Rootsi lipp. Foto: AFP / Scanpix

Jönköpingi Rootsi-Eesti selts ootab stipendiumile kandideerima noori kultuuri- ja spordiinimesi.


Jönköpingis tegutseva Rootsi-Eesti seltsi 2002. aastal rajatud stipendium antakse üle kord aastas Eesti taasiseseisvumispäeval, 20. augustil ühele lootustandvale Lääne-Virumaa noorele kultuuri või spordi alal.


Stipendiumi põhikirja järgi võib stipendiumi saada alla 20aastane noor, kes on paljutõotav kultuuri- või spordialal. Stipendiumi suurus on kolm tuhat Rootsi krooni ning nõudeid selle kasutamiseks ei ole. Seda stipendiumit on võimalik saada ainult üks kord.

Lääne-Viru maavalitsus esitab edasi kolm kandidaati ja Jonköpingi Rootsi-Eesti seltsi juhatus valib nende hulgast stipendiaadi. Otsus tehakse teatavaks seltsi aastakoosolekul augustis.

Lääne-Viru maavalitsuse haridus- ja kultuuriosakond ootab vabas vormis taotlusi 15. maiks 2009. aastal aadressil: Kreutzwaldi 5, 44314 Rakvere. Lääne-Viru maavalitsuse haridus- ja kultuuriosakond märgusõna "Jonköpingi stipendiaat" all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles