Rakvere linn kuulutas välja nulltolerantsi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähiajal toimub Rakvere linnas tihendatud kontroll heakorralepingute täitmise üle.
Lähiajal toimub Rakvere linnas tihendatud kontroll heakorralepingute täitmise üle. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere linn rakendab kahe nädala jooksul heakorra totaalkontrolli - niisuguse tulemuseni jõuti linnavalitsuse ja heakorrafirmade tänahommikusel erinõupidamisel.


Ametnikud, kelle töövaldkonda jäävad ka heakorraküsimused, teevad Rakvere linnavalitsuse teatel linnas ringkäike, pildistavad probleemseid kohti ning iga tööpäeva hommikul teavitavad olukorrast linnajuhte.

Rakvere linnapea Andres Jaadla sõnul tähendavad need kaks nädalat sisuliselt nulltolerantsi.

"See on tihendatud kontroll heakorralepingute täitmise üle. Mitterahuldav tulemus ühe või teise firma vastutusalas päädib lepingu lõpetamisega," selgitas Jaadla.

Kuna enamus Rakvere kesklinna territooriumist, sealhulgas kõnniteedest on eraomanike hooldada, siis võetakse eraomanikud teravdatud tähelepanu alla.

Heakorratöödega tegelevad Rakvere linnas firmad AS Cleanaway (kõnniteed), OÜ Kadrani P.H (parklad ja väike osa kõnniteedest, Raktoom (linnale kuuluvad sõiduteed) ja Rakvere Linnahoolduse OÜ (haljasalad).

Linna heakorraseisundit käivad hindamas keskkonnainsener Jüri Eljas, haljastusinsener Anu Kivi, teedeinsener Lennart Korbe ja järelvalveinspektor Meelis Salm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles