Siim Vaide ja Martin Toovis võitsid kestuskrossi karikasarja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Vaide kihutamas neljandal etapil Pärnu krossirajal.
Siim Vaide kihutamas neljandal etapil Pärnu krossirajal. Foto: Toomas Vaide

Eesti talvise kestuskrossi karikasarja viimasel etapil Pärnus olid quadracerite klassis taas kindlad võitjad Rakvere AV Motorsi klubi sõitjad Siim Vaide ja Martin Toovis KTMil.

Teiseks tuli külalisvõistlejatest paar Agris Neija-Zigmars Stojarovs Lätist Hondal, kolmandad olid Henri Mündi ja Ivar Vaaderpass (Quad MK) KTMil. Ainsana suutsid 3,5 km pikkusel rajal 26 ringi läbida Vaide ja Toovis, teistel läks kirja 25 ringi.

Siim Vaide ja Martin Toovis võtsid kindla võidu ka hooaja kokkuvõttes. Teise koha hõivas karikasarjas duo Henri Mündi – Ivar Vaaderpass, kolmanda koha sai sõitjapaar Taavi Raadik – Sten Jupaschevski (Honda, Paikuse MK).

Läänevirulastest saavutas noor motomees Joosep Eesmäe AV Motorsi klubist Quad 100 klassis kolmanda koha.
Siim Vaide startis ka Põlvas Rosma krossirajal peetud mootorkelguvõistluste etapil, kus saavutas Respo Hobby klassis teise koha. Kelguvõistluste järgmine etapp sõidetakse laupäeval, 23.veebruaril Väike-Maarjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles