Teater kutsub kirjutama suveseiklusest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

Rakvere teater kutsub lapsi ja noori osalema kirjandusvõistlusel "Minu suur suveseiklus".


Rakvere rahvaaias 11. juunil esietenduva lavastuse "Vennad Lõvisüdamed" väike vend Karl Lõvisüda alustab oma lugu nõnda: "Nüüd tahan ma jutustada oma vennast Joonatan Lõvisüdamest. Minu meelest on see otsekui muinasjutt ja natuke tondilugu ka, aga ometigi on selles loos kõik tõesti sündinud."

Teater arvab, et üks suur suvine seiklus on juhtunud aga meie kõigiga ja oleks ju tore seda teistega jagada.

"Möödunud sügistalvel lasteaedadele ja koolidele korraldatud joonistamisvõistlusele "Lumivalgeke ja sõbrad" saabus sadu erinevates tehnikates võistlustöid. Seekordsele võistlusele ootame aga erinevates kirjanduslikes žanrites - jutustus, kirjand, essee, luuletus ja nõnda edasi - kirjutatud seikluslugusid," ütles Rakvere teatri reklaamijuht Keisto Kruusman.

Võistlustöid hinnatakse neljas vanuserühmas - eelkooliealised, algklasside, põhikooli- ning gümnaasiumiõpilased.

Kõige nooremad osalejad võivad kirjutamisel vanemad appi kutsuda.

Parimad kirjutajad saavad auhinnaks perekülastuse "Vendade Lõvisüdamete" etendusele.

Võistlustöid koos kirjutaja kontaktandmetega ootame 1. juuniks 2009 aadressil Rakvere Teater, Kreutzwaldi 2a, Rakvere 44314. Märgusõna „Suur suveseiklus". Rohkem infot aadressilt rakvereteater@rakvereteater.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles