Palermo terviserajad koristati talgute korras prahist

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palermo terviserada koristavad Rakvere spordikeskuse direktor Erich Petrovits (vasakul) ja Rein Eenmäe.
Palermo terviserada koristavad Rakvere spordikeskuse direktor Erich Petrovits (vasakul) ja Rein Eenmäe. Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

Täna hommikupoolikul koristasid kümmekond Rakvere spordikeskuse töötajat Palermo terviseradu.


Kuigi prahti korjati kokku suurte mustade kilekottide viisi, oli talguliste sõnul olukord tänavu eelmiste aastatega võrreldes oluliselt parem.



Rakvere spordikeskuse peaadministraator, Palermo radade eest vastutaja Rein Eenmäe ütles, et koristustalgud võetakse oma töötajatega ette igal kevadel, ühinema on kutsutud ka linnarahvast.



"Rahva suhtumine on üsna leige, tegelikult võiksid vähemalt need, kes neil radadel jalutamas ja sporti tegemas käivad, kampa lüüa," arvas Eenmäe, lisades, et spordikeskuse rahvas käib meeleldi koristamas, sest see on vaheldus igapäevasele tööle.



Eenmäe ütles, et kui mõnel aastal on hulgaliselt olmejäätmeid metsa veetud, siis nüüd on inimeste teadlikkus ilmselt paranenud, kas siis üleriigilise kampaania "Teeme ära 2008" või eelmisel aastal kehtima hakanud prügiveoeeskirjade mõjul.



"Väga palju laialiloobitud prahti ei olegi, rohkem see, mis tuulega on lennanud. Üks paha komme küll on, oma sodi kiputakse prügikastidesse ja selle ümbrusse sokutama," kõneles Eenmäe.



Siiski leidsid talgulised lisaks paberiprahile terviseradadelt ka näiteks alkoholipudeleid, mahlapakke ja mõne autokummigi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles