Kaksikutest slalomistid võitsid neli medalit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Jaguson suusamäel medalit võitmas.
Laura Jaguson suusamäel medalit võitmas. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel toimusid Kiviõlis vast avatud Tuhamäe suusakeskuses esimesed võistlused mäesuusatamises. Selgusid Eesti noorte 2013. aasta meistrivõistluste medalivõitjad.

Rakvere reaalgümnaasiumi viiendas klassis õppivad kaksikutest õde-venda Laura ja Sander Jaguson, kelle treeninguklubiks on Lõuna-Eestis tegutsev SK Mäesuusakool, tõid tiitlivõistlustelt koju neli medalit.
Laura tuli Eesti noortemeistriks tüdrukute U14 vanuseklassi slaalomis ning sai hõbeda sama vanuseklassi suurslaalomis. Sander võitis hõbeda poiste U14 vanuseklassi suurslaalomis ning sai pronksmedali slaalomis.

Õde-venda Jagusonid harrastavad mäesuusatamist üle kümne aasta, tõsisemalt treenivad kolmandat aastat SK Mäesuusakoolis: käivad Kuutsemäe, Munamäe ja Kütioru suusamägedel harjutamas nädalavahetustel, treeneriteks on Nils Kroon ja Mati Pütsepp.
“Nüüd saavad lapsed treenida kodule palju lähemal Kiviõlis, täname Tuhamäe suusakeskust, kes on meile olnud suureks toeks,” märkis noorte slalomistide isa Villi Jaguson.

Tema sõnutsi avab Tuhamäe suusakeskus kogu Põhja-Eesti rahvale täiesti uued võimalused mäesuusatamise harrastamiseks.
Rakvere mäesuusanoortel seisavad tähtsamate startidena ees veel Valgamaa meistrivõistlused ja Otepää mängud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles