Tarvas tõusis Kalev/Cramo kandadele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas puhkehetkel.
Rakvere Tarvas puhkehetkel. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Eesti meistriliiga põhiturniiri tabeliseis muutus laupäeval taas intrigeerivamaks kui kolmandal real paiknev Rakvere Tarvas alistas kodusaalis 70:65 (poolaeg 37:37) TTÜ KK.

Tasavägise kohtumise lõpplahendus saabus kaks minutit enne normaalaja lõppu kui rakverlased sooritasid seisul 60:62 tänu Maris Laksa kahele korvile ja Brandis Raley-Rossi tabavatele vabavisetele 7:0 spurdi.

Külalised jõudsid Kiur Aknepärgi kaugviske järel veel korraks kahe punkti kaugusele (65:67), kuid kodumeeskond vormistas Rossi ja Juris Umbraško vabavisete toel lõppskoori.

Laksa viskas võitjate kasuks 15, Reimo Tamm 14 ja Raley-Ross 10 punkti. Kaotajatele tõid Kristjan Makke 17 ning Akenpärg, Andrew Arnold ja Erik Keedus võrdselt 10 punkti.

"Väga hea lahtine mäng, kus mõlemalt poolt pandi korralikku kaitset," lausus Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber, kellel jagus taas kiidusõnu noorematele meeskonnaliikmetele. "(Andri) Metsaru ja (Oliver) Metsalu olid väga tublid, samuti Renato Lindmets ja kõik teisedki. Noorte näol on meil edasiseks kahtlemata üks käik juures."

Rakverlased tõusid tänu võidule tabelis teist kohta hoidva tiitlikaitsja BC Kalev/Cramo kandadele - Tarval on kirjas 19 ja Cramol 20 võitu. Mõlemad on pidanud 24 kohtumist.

Oodatud vastasseis Rakvere Tarva ja Kalev/Cramo vahel leiab aset 15. märtsil Rakvere spordihallis, kus oluliseks VTB liiga mänguks Mariupoli Asovmašiga valmistunud pealinlased äsja ka treeninglaagris viibisid.

Enne Tarva - Cramo mängu tuleb aga Rakvere meeskonnal loomulikult pidada veel kaks matši Balti liiga veerandfinaalis Prienaiga. Esimene vastasseis leiab aset Rakvere spordihallis juba teisipäeval, 5. märtsil algusega kell 19.

"Lähme seda mängu täiega panema," märkis Andres Sõber. "See on meie jaoks, nagu väike finaal."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles