Konkursid kauni kodu leidmiseks jätkuvad

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi

Jätkuvalt toimuvad heakorraalased konkursid "Kaunis kodu" ja "Ilus küla" Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu ja Lääne-Viru maavalitsuse koostöös.


Osalema kutsutakse väike- ja korterelamute, talude, suvekodude, tootmisobjektide ning majarühmade omanikke, konkureerima võib pakkuda tänavaid, koole, parke, mererandu, klubisid, külamaju, külasid, spordirajatisi, viidapuid jne. Osalema oodatakse ka linnu ja valdu.



Tänavuse konkursi moto on "Ilus kortermaja kaunistab selle elanikke ja asulat".



Tuleks meeles pidada ka president Meri mõtet, et kodu ei lõpe oma õuega, kodu on kogu Eestimaa.



Ettepanekud konkursil osalevate objektide kohta palutakse esitada hiljemalt 27. maiks aadressil Virumaa Lootus, Kreutzwaldi 5B, 44314 Rakvere või e-posti aadressil

virumaalootus@hot.ee

. Kontaktisik on Hilma Männik (tel 324 0166 või 520 1474).



Maakondlik töörühm alustab objektide ülevaatamist parimate väljaselgitamiseks 28. maist, misjärel püütakse kandideerijatest mõne päevaga üldpilt saada, et selgitada võitjad, kes kutsutakse 16. augustil presidendi vastuvõtule Saaremaale Kuressaarde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles