Mees lasi õhupüssist naist ja seejärel iseennast

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhupüss.
Õhupüss. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ööl vastu kolmapäeva tulistas alkoholijoobes mees Rakveres Tõusu tänava korteris peretüli käigus õhupüssist naisele otsaette ja seejärel lasi endale kuuli pähe.


Politsei andmetel andsid meedikud mõlemale kannatanule esmaabi.

Rakvere kriminaaltalituse komissar Kalmer Pere ütles, et laskmine toimus ööl vastu kolmapäeva pool tundi pärast südaööd. Mees ja naine pruukisid korteris alkoholi ja läksid tülli. "Hea, et tegemist oli õhupüssiga, mitte tulirelvaga," sõnas Pere.

Politsei alustas juhtunu kohta kriminaalmenetlust kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel.

Rakvere haigla peaarst Sirje Kiisküla ütles, et kahele kannatanule andsid meedikud esmaabi ja soovitasid neil edaspidi perearsti poole pöörduda. Kiisküla selgitas, et õhupüssi kuul ei tee näilikult suuri vigastusi, kuid tervisehädad võivad ilmneda hiljem.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Mari Luuk ütles, et naist õhupüssist lasknud 42aastase mehe suhtes on rakendatud tõkendina elukohast lahkumise keeldu. Meest pole varem kriminaalkorras karistatud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles