Rakvere linn saadab keskkonnaministeeriumile märgukirja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnatänavad saavad puhtaks.
Rakvere linnatänavad saavad puhtaks. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tänahommikusel heakorranõupidamisel Rakvere linnavalitsuses teatasid heakorrareide läbiviivad ametnikud, et eeloleva kolme öö jooksul käib AS-i Raktoom tolmuimeja üle tänavate rentslid, kusjuures enne seda pühib väiksem masin rentslisse tolmu kõnniteeservadest.



Tööde ladusaks kulgemiseks palutakse autoomanikel arvestada ajutiste parkimiskeeludega, mille kohta pannakse ka üles vastavad märgid.

Linnapea Andres Jaadla sõnul selgus kontrollreidi käigus, et vähemalt seitse riigi valduses olevat maa-ala vajaksid hädasti koristustöid.

Need on kinnistud Kuldnoka 11, Tuvi 1 ja Tuule 9a, samuti maatükid Räägu 18 ja 22 vahel, Kotka 6 ja 10 vahel, Metsise 10 ja 16 vahel ning maa-ala Kalda 6 ja 10a vahel.

Keskkonnaministeeriumile saadetakse märgukirjad, kus juhitakse tähelepanu heakorraprobleemidele ja koristamisvajadusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles