Virumaa Playbackil võidutsesid eurolood

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere eragümnaasiumi IV klassi poisid, kes esitasid 2005. aasta Moldova euroloo “Boonika bate doba”.
Rakvere eragümnaasiumi IV klassi poisid, kes esitasid 2005. aasta Moldova euroloo “Boonika bate doba”. Foto: Erakogu

Neljapäeval, 7. mail toimus Rakvere eragümnaasiumis taas võistlus Virumaa Playback. Seekord oli staare jäljendamas 14 võistkonda viiest koolist, esinejaid oli laval kokku 93.


Osalesid Rakke gümnaasiumi, Laekvere põhikooli, Sõmeru põhikooli, Kunda ühisgümnaasiumi ja Rakvere eragümnaasiumi õpilased.



Kõik "videod", mida nad laval näitasid, olid suurepärased ja väga meeleolukad. Kõige populaarsemateks osutusid eurolaulud - saime näha näiteks 2005. aasta Moldova esindajaid ja 2006. aastal Soome poolt esitatud võidulugu.



Kõik esinejad oli väga palju vaeva näinud nii lavalise liikumise kui kostüümidega ja selle eest tuleb tänada kindlasti koolide huvijuhte ja kõiki juhendajaid.



Playbacki žüriisse kuulusid sel aastal Anneli Kivisaar, Hele Kuul ning Lembit Arikainen. Kõik nad on tegelnud noortega ning tegutsevad pidevalt kultuurivaldkondades.



Kõige nooremas vanuseastmes tulid võitjaks Sõmeru põhikooli võistlejad, kes esitasid tänavu Eurovisionil Eestit esindava laulu "Rändajad". Eripreemia selles vanuserühmas sai suurepäraste kostüümide ja liikumise eest Laekvere põhikooli võistkond, kes esitas loo "Jimmy".



Põhikooli klassides oli rebimine kõige suurem ja žüriil töö kõige keerulisem. Parimaks osutusid žürii arvates Rakke gümnaasiumi noored, kes esitasid popurrii. Eripreemia selles vanusegrupis said Sõmeru põhikool, Rakvere eragümnaasium ja Rakke gümnaasiumi teine grupp.


Gümnaasiumiastmes kuulutati parimaks suurepärase diskoga esinenud Kunda noored.



Virumaa Playback 2009 läks korda ning järgmisel aastal toimub staaride jäljendamine kindlasti jälle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles