Rakvere linn saab peagi uue rulapargi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere rulapargi ehitus.
Rakvere rulapargi ehitus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere spordihalli juures asuval platsil käivad juba nädal aega ehitustööd. Linna kerkib vana rambi kohale kauaoodatud

skate

park ehk rulapark.


Rakvere abilinnapea Ain Suurkaev rääkis, et raha uue pargi jaoks saadi hasartmängumaksu nõukogust. "Küsisime mitu korda ja lõpuks saime," ütles ta. Uus park läheb maksma üle poole miljoni krooni.

Pargi loomisel peeti Suurkaevu sõnul nõu ka kohalike rula- ja rattapoistega, kes on aktiivselt pargi valmimiseks sõna võtnud ja linnavalitsusega kontaktis olnud.

"Leidsime pargi kujundamisel kuldse kesktee," lisas ta.
Rulapark peaks valmis saama järgmise nädala lõpuks. Ametlik avamine võiks tulla pärast kasutusloa saamist, mis kõigi eelduste kohaselt antakse 1. juunil. Rambi ehitab valmis Terasteenus OÜ.

Pargi valmimise projektijuhi Mario Kalmre sõnul tuleb spordihalli juurde täismõõtmetes suur skatepark.

Varem seal olnud vana vertramp oli väga spetsiifiline ja neid inimesi, kes sellel sõidavad, on Eestis tegelikult väga vähe, see on kitsas ja ohtlik.

"See ei pakkunud tegelikult kellelegi mingeid võimalusi," märkis Kalm­re, lisades, et seni polnudki seal tegelikult kohta, kus võiks trikiratta või rulaga midagi asjalikku ette võtta.

Uues pargis saavad sõita igas vanuses harrastajad ja Kalmre sõnul on hea, et pargi juures on ka piisavalt asfalti.

"Esimese tunnetuse saavad algajad kätte ikkagi asfaldil," ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles