Bridžimeistriks krooniti taas Kelp

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu Postimees/Scanpix

Lääne-Virumaa võistkondliku meistritiitli bridžis võitis teist aastat järjest Kelp, mille koosseisus mängisid rahvusvaheline meister Jaan Linnamägi, meister Hannes Linnamägi ja meistrikandidaadid Mihkel Juhkami, Mart Kuusk ning Kalle Pentel.


Oodatult oli nende põhikonkurendiks mitmekordne meister Later, kus mängimas rahvusvahelised meistrid Ants Olev ja Jaak Strandberg, meistrikandidaat Raivo Saremat ning ka bridžimängus üha paremaid esitusi tegev Eino Vaher, kes on seni tuntud rohkem malelaua tagant.



Ootamatult suur 5:25 allajäämine eelviimases voorus Türile ei jätnud neile küll viimaseks vooruks palju lootusi, kuid moraalse kompensatsiooni hõbedale tulnud Lateri mehed 16:14 võiduga meistrite üle said.



Kolmanda koha teenis TÜRI võistkond, kus kaasa lõid Rein Kaarjas, Tiit Kalda, Endel-Johannes Küttis, Aimur Raudsepp, Jüri Siim ja Jaan Võsu.



Neljakümnendat korda toimunud turniiril osales kokku 14 võistkonda, kes alates oktoobrist iga kuu viimasel esmaspäeval kaks 16-jaotuselist matši pidasid.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles