Taekwondo’lane võitis Euroopas hõbeda

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Anslan (paremal) koos treener Ruslan Smirnoviga.
Sten Anslan (paremal) koos treener Ruslan Smirnoviga. Foto: Erakogu

Rakvere

taekwondo

-klubisse SK Chirisan kuuluv Sten Anslan võistles Eesti koondise ridades Sloveenias ITFi Euroopa meistrivõistlustel, kus võitis absoluutkaalus hõbemedali.


"Sven täitis kõik mu ootused, edasiminek pärast mullusuvist Korea treeninglaagrit on silmaga nähtav," rõõmustas Tartu ülikoolis õppiva Sten Anslani treener Ruslan Smirnov.



"Need paar kuud

taekwondo

kodumaal mõjusid positiivselt just moraalses mõttes, kasvatades sportlase tahet veelgi kaugemale pürgida, ennast arendada."



Järgmisena ongi sihikule võetud oktoobrikuu keskel Peterburis peetavad maailmameistrivõistlused, kuhu Sten Anslan on koondisekoha juba kindlustanud.



Rahul on treener Ruslan Smirnov aga kogu SK Chirisan hooajaga, sest saadi palju häid tulemusi, harjutajaid on rohkesti ning avanenud on palju uusi võimalusi koolituste, välistreenerite kaasamise ja erinevate võistluste näol.



Üks rahvusvahelise kaaluga jõuproov ootab ees juuni algul, mil Tallinnas peetakse Balt Cup. Kohe seejärel algab paarinädalane treeninglaager Rakveres, kus õpetajaks külalistreener Peterburist.



SK Chirisan tänab meeldiva koostöö ja abi eest Sõmeru, Haljala, Rägavere ja Väike-Maarja valda ja Rakvere linna ning toetajaid ASi Klaasmerk, Kaja Kruupi, OÜd Telavero, Arteko A.K OÜd, Ebavere Suurtalu OÜd, ASi Kalvi Mõis, Eha Leinassaart, Loomsete Jäätmete Käitlemise ASi, Marek Krippelit, Rene Metslat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles