Rahvaaias lustitakse lõvisüdamlikult

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere rahvaaed.
Rakvere rahvaaed. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere teater korraldab 7. juunil kella 12-15 Rakvere rahvaaias lõvisüdamliku perepäeva, millega juhatab sisse suvelavastuse "Vennad Lõvisüdamed".


Perepäeva laulab kell 12 lahti kammerkoor Solare, kell 14 kõlavad Rakvere gümnaasiumi segakoori laululahinguhitid ning kell 14 esitleb Kadri Voorand debüütalbumit "Tunde kaja".



Indrek Saar õpetab lavavõitlusnippe, Musta Noole Vennaskond avab kuus laskerada, Rakvere teatri peakunstnik Erki Kasemets seab valmis suure joonistamisseina, näitekirjanik Urmas Lennuk kutsub jutustamistelki, kus valitakse välja suure suveseikluse kirjutamiskonkursi parimad.



Töötavad Rakvere teatri postkontor, savimeisterdamistöötuba ja nõelviltimise töötuba. Kohal on ka kaks vahvat suksut Jäneste Hobusetalust.



Süüa-juua pakub Rakvere teatri näitlejatepere Toomas Suumani näpunäidete järgi ning kogu päeva konfereerib ja väikestele vapratele korraldab rüütliturniiri Margus Grosnõi.



"Vennad Lõvisüdamed" on jõudnud proovidega õue. Seetõttu on osa parki, sealhulgas lava ja selle ümbrus linnarahvale suletud. Proovide ja etenduste ajal ei pääse ka laste mänguväljakule.



Ülejäänud osa pargist on avatud. Pargist pääseb läbi tavapärasemast pikemat teed pidi, väljas on ka sildid, mis juhatavad pargis liikumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles