Pühapäeval selgub Lääne-Viru meister grillimises

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näide fantaasiavooru tööst.
Näide fantaasiavooru tööst. Foto: Eesti Grilliliit

Sel pühapäeval korraldab Eesti Grilliliit koostöös Rakvere linnavalitsusega Lääne-Viru meistrivõistlused grillimises.


Võistlusel osalevad maakonna omavalitsuste ja sõpruskondade esindusvõistkonnad. Kokku süütavad söegrillidel võistlustule 15 võistkonda, mis teeb Rakveres toimuvast võistlusest aasta suurima maakondliku grillimisvõistluse.

Lääne-Viru meistrivõistlused grillimises algavad pühapäeval kell 10 Rakvere kirikuaias ja lõpevad kell 16 võitjate autasustamisega, sissepääs on kõigile tasuta. Võisteldakse maitsestamata searibi grillimises ja fantaasiaroa küpsetamises.
 
Võistlustööde hindamine toimub vastavalt rahvusvaheliselt tunnustatud protseduuridele. Ribivooru hindavad pimehindamise meetodil 30 kohtunikku. Fantaasiavooru töid hinnatakse avaliku sõuna ja seda vooru hindavad Eesti Grilliliidu kohtunikud.

Mõlemas voorus saavad auhinnatud kolm parimat võistlustööd, lisaks pälvib esitluse eripreemia fantaasiavoorus kõige atraktiivsema esitluse teinud võistkond. Võistluse võitja on parima searibi küpsetanud võistkond.
 
Võistluse ribi- ja fantaasiavooru võitja võistkond ja ka esitluse eripreemia pälvinud võistkond pääsevad tasuta osalema üleriigilisele lõppvõistlusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles