Rakvere rulapargi avasid abilinnapeade trikid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere skatepargi avamine.
Rakvere skatepargi avamine. Foto: Teet Suur

Rakvere linna päevade ajal toimunud Street Culture Jam´i ajal avati reedel pidulikult ka Rakvere

skate

park.


Enne ametlikku avamist esinesid Rakvere spordihallis kohaletulnutele Esteetika- ja Tantsukooli tantsutüdrukud.

Avamisel viibinud Rakvere politseiosakonna juhtivkonstaabel Sirje Eirand tuletas noortele meelde, et väljaspool platsi kehtivad liikluseeskirjad ning kuigi trikiratastel võetakse tema sõnul ära ka näiteks helkurid, siis väljaspool skateparki peab tema sõnul sõiduvahend olema korrektselt varustatud.

Ka pargi ehituse eest vastutanud Mario Kalmre, kes on ka ekstreemspordifestivali Simpel Session peakorraldaja, pani südamele, et trikitades peaks ikkagi kandma kiivrit.

Avamisel viibisid ka Rakvere linnapea Andres Jaadla ja abilinnapead Rannar Vassiljev ja Ain Suurkaev.

Abilinnapead sooritasid pärast lindi läbilõikamist skatepargis ka nn esimesed ametlikud trikid: Rannar Vassiljev rula ja Ain Suurkaev rattaga.

Rulapargi järgi oli kohaletulnute sõnul suur vajadus ja alates esimesest päevasest, kui see püsti pandi, on sellel olnud pidevalt palju kasutajaid.

Skatepark kerkis Rakvere spordihalli parklasse vana vertrambi kohale, mis oli väga spetsiifiline ja harrastajatele see eriti võimalusi ei pakkunud. Uus park läheb maksma üle poole miljoni krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles