Eesküla pere kutsus “Suvereporteri” oma õuele

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Suvereporteri" võttegrupp käis juunis külas Eeskülas elaval Einmannite perel. Fotol paremalt Liisi Ruusalu, Ly Muuli ja pereema Tiina Einmann.Täna läheb nende koduhoovist eetrisse "Suvereporteri" otsesaade.
"Suvereporteri" võttegrupp käis juunis külas Eeskülas elaval Einmannite perel. Fotol paremalt Liisi Ruusalu, Ly Muuli ja pereema Tiina Einmann.Täna läheb nende koduhoovist eetrisse "Suvereporteri" otsesaade. Foto: Teet Suur/Virumaa Tetaja

Mai lõpus kuulutas Kanal 2 välja konkursi, kus kutsus perekondi registreeruma eriprojekti, kus ühel kaunil juunipäeval läheb „Suvereporter" eetrisse otse nende kodust.


62 perekonnast, kes konkursile registreerusid, valis Kanal 2 välja kolm, keda tutvustati lähemalt „Suvereporteri" saadetes, nende hulka kuulus ka Einmannite pere kodu Rakvere vallas Eeskülas.

Pereema Tiina Einmann ütles, et ideest võeti kinni eelkõige seepärast, et elu lõbusamaks muuta.

""Reporter" reklaamis, et kutsuge saatetegijad oma hoovile ja siis tekkis mõte, et miks meie õuele ei võiks tulla," rääkis ta.

Tiina Einmanni sõnul oli suur üllatus, et paljude tahtjate seast just nende kodu välja välja valiti. Võttegrupile tuli näidata ilmateate lugemise võimekust, saate sissejuhatamise oskust ning esitada lõppakord, mis kutsub "Suvereporterit" vaatama. Külalised tundsid ka huvi näiteks selle vastu, kuhu paigaldada saatejuhi laud, kui peaks otsesaate tegemiseks minema.

Reedel lõppenud veebihääletusel selgus, et kolmest perest kõige rohkem hääli kogus Kaidi Vunderi ja Ermo Koldbergi kodu Pärnumaalt ning sealt läheb eetrisse "Suvereporteri" 16.  juuni erisaade.

Einmannite pere jäi hääletuse tulemusena kolmandaks. Pereema ütles mõned päevad tagasi, et võitu väga ei loodeta ega oodata. "Tegelikult on ühest korrast küll," arvas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles