Korvpallurid troonisid ühepäevakümnevõistluses

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainsa naisvõistlejana tegi harrastajate mitmevõistluses kaasa Helle Tuhkla, temaga üritab sprindis sammu pidada Mihkel Juhkami.
Ainsa naisvõistlejana tegi harrastajate mitmevõistluses kaasa Helle Tuhkla, temaga üritab sprindis sammu pidada Mihkel Juhkami. Foto: Arvet Mägi

Tulihingelise spordifanaatiku ja tuntud bridžimängija Hannes Linnamägi eestvedamisel Rakvere staadionil laupäeval peetud esimesel sõprade kümnevõistlusel saavutas esikoha korvpalliklubi Rakvere Tarvas pallur Sven Pugonen, kes 29 mehe ja ühe naise osavõtul peetud jõuproovil kogus parimana 4182 punkti.

Teise koha sai 36 punkti võrra kehvema tulemusega Harles Nigulas Palamuselt, kolmas oli samuti BC Rakvere Tarva esindaja füsioterapeut Rando Maamägi, kelle punktisummaks jäi 3402.

Eraldi arvestust peeti üle sajakilostele meestele ja bridžimängijatele. Esimeses kategoorias võidutses TTÜ korvpalliklubi abitreener Indrek Rumma, kes kogus 2633 punkti.

Sajakiloste pronksimees, 2260 punkti kogunud Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami oli bridžimängijate seas parim.

Ainsa nõrgema sugupoole esindajana kaasa löönud ja pooltele meestest tuska valmistanud Helle Tuhkla sai naiste vahenditega võisteldes kokku 2298 punkti.

Harrastajate mitmevõistluse initsiaator Hannes Linnamägi püstitas 1431 punktiga isikliku tippmargi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles