Veteranid mängisid Võsul rannavolle meistrimedalitele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M60+ klassi Eesti rannavolle MV medalivõitjad Anatoli Filonenko (vasakult) Gennadi Fomin, Jaak Proosa, Aarne Innos, Väino Stoltsen ja Valdo Leist.
M60+ klassi Eesti rannavolle MV medalivõitjad Anatoli Filonenko (vasakult) Gennadi Fomin, Jaak Proosa, Aarne Innos, Väino Stoltsen ja Valdo Leist. Foto: Marit Innos

Võsu rannaväljakutel Võsu Volle klubi eestvedamisel korraldatud turniiril võtsid veteranidest võrkpallimängijad mõõtu rannavolles.

Rohke osavõtuga pingelisel meeste turniiril selgus Lääne-Virumaa veteranide 2013. aasta meister alles viimase punkti mängimisel. Sedapuhku jäid peale pisut suuremate kogemustega mängijad.
Finaalturniiri neli paremat meeskonda olid meistrikulla võitnud vollepaari Eddi Tomband – Aarne Innos järel Meelis Kari – Toomas Hiielaid, Aivar Püvi – Ruudo Annus ja Mihkel Juhkami – Valdur Vool.

Naistest krooniti meistriks duo Ülle Teska – Marika Mäe, teise koha said Kaja Saarestik ja Karin Vehmanen ning kolmandaks tulid Kadri Vahula ja Ave Toomel.

Võsu Volle eestvedamisel selgitati ka Eesti meistrivõistluste medaliomanikud meesveteranide vanuseklassides. M55+ klassis mängisid esikohale Jaan Malmberg ja Vello Akel, järgnesid Ilmar Loite ja Aivar Parfojev, Aarne Innos ja Mart Sutt ning Janno Rogenbaum ja Ülo Lomp.
M60+ klassis oli võidukas vollepaar Aarne Innos – Jaak Proosa, teise koha sai duo Anatoli Filonenko – Gennadi Fomin ning kolmanda Väino Stoltsen – Valdo Leist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles