Inspektsioon saatis Ida-Viru 91 töötajat keeleeksamile

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Keeleinspektsioon kontrollis möödunud nädalal Ida-Virumaal raamatukogu ja lasteasutuste töötajate eesti keele oskust ning saatis neist 91 keeleeksamile.


Keeleinspetsiooni andmetel osutus kõigis Ida-Virumaal kontrollitud asutustes enamiku töötajate eesti keele oskus ebapiisavaks.



Narva keskraamatukogus kontrollisid keeleinspektorid 51 töötaja eesti keele oskust ning tegid 50 töötajale ettekirjutuse sooritada tasemeeksam 1. oktoobriks 2010.



Narva-Jõesuu lastekodus ostutus 26 kontrollitud töötajast eesti keele oskus ebapiisavaks 24 inimesel ning keeleinspektsioon tegi neile ettekirjutuse sooritada tasemeeksam 1. novembriks 2010.



Sillamäe laste hoolekandeasutuses Lootus kontrollisid keeleinspektsiooni töötajad 25 töötaja eesti keele oskust ning tegid neist 21-le ettekirjutuse sooritada tasemeeksam 1. oktoobriks 2010.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles