Vaimupuudega laste toetuseks koguti 3000 eurot

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikooli uue õppeaasta avaaktus.
Tallinna Ülikooli uue õppeaasta avaaktus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

1. septembril anti Rakvere Teatripargis üle heategevuslikul liikumissündmusel Rakvere Lille Kooli vaimupuudega laste toetuseks kogutud 3000 eurone heategevustšekk. Viie-eurose osavõtutasu näol panustas heaks teoks jooksurajal 600 liikujat.

Kogutud osavõtutasu annetati Rakvere Lille kooli vaimupuudega õpilastele kuivatuskapi soetamiseks ja klassiruumi valgustuse parendamiseks.

"Taolistel puhkudel jääb sõnadest väheks. Tunnen Rakvere ja selle inimeste üle eriliselt uhkust. Suurepärane tunne on olla rakverelane, “ sõnas ürituse korraldaja Marko Torm.

Rakvere Lille Kooli koolipere koos lapsevanematega ning kooli omanik MTÜ Puuetega Laste ja Noorte Toetajate Ühendus Kirilill tänab kõiki häid inimesi. “Suur tänu teile, kes te panustasite meie laste õpikeskkonna parendamisesse ning nende võimalusse kogeda lähitulevikus palju toredaid elamusi erinevatel väljasõitudel," sõnas Rakvere Lille Kooli direktor Evelin Teiva.

Rakvere Lille Kooli toetuseks korraldataval üritusel oli võimalus joosta, sörkida, kõndida 5,3 km pikkusel rajal või võtta osa toredast pereorienteerumisest. Ürituse Rahvaaias lõpetas tasuta kontsert bändi Ukerdajad saatel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles