Terve pere keskus pakub abivajajatele tuge

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terve pere keskus.
Terve pere keskus. Foto: Internet

MTÜ Jeeriko terve pere keskus alustas 1. juulist oma värskelt renoveeritud ruumides nõu, koolitust ja tuge vajavatele inimestele teenuse pakkumist: keskuses käivad koos tugirühmad ja võimalus on saada abi nõustajatelt ja terapeutidelt.


Norra EMP tõukefondidest sai projekt toetust 2,86 miljonit krooni, mille eest renoveeriti Tapal Valve tänavas asuvas majas õppeklassid ja saunahoone.

MTÜ teeb koostööd seitsme Lääne-Virumaa ja ühe Järvamaa omavalitsusega: Vinni, Tapa, Rakvere, Tamsalu, Väike-Maarja ja Kadrina valla, Rakvere linna ja Ambla vallaga.

"Praeguses olukorras on see väga oluline projekt ja me julgustaksime kõiki meie poole pöörduma ja abi küsima. Kui vald üksinda ei saa aidata, siis koostööprojekti kaudu saab abi. Võimalused on suuremad ja meil on head väljaõppinud spetsialistid," rääkis projektijuht Angela Olt, kes rõhutas, et inimestelt endilt on küsitud, millistest teenustest nad puudust tunnevad.

Keskuse avamispidu on 31. juulil, sellele eelneva kuu jooksul tehakse kindlaks, mida võiks veel paremini teha.

Terve pere keskuses osutatakse teenuseid eesti ja vene keeles ja kliendile on need tasuta.

Lisainfot leiab aadressilt www.jeeriko.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles