Elion palub Ida-Virumaa elanike abi kaablivaraste tabamisel

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Mais ja juunis toimus Ida-Virumaal 19 suuremat Elioni sidevõrgu valgus- ja vaskkaablite vargust. Seoses sellega palub Elion Ida-Virumaa elanike abi politsei teavitamisel kahtlasest tegevusest kaevuluukide juures. Elion paneb vihje eest välja vaevatasu 20 000 krooni ulatuses.


Mais ja juunis toimus Ida-Virumaal Kohtla-Järvel Järve, Iidla-Ahtme, Kukruse linnaosades ning Kiviõlis ja Püssis 19 suuremat Elioni sidevõrgu valgus- ja vaskkaablite vargust, mille tõttu on tuhanded Elioni kliendid jäänud ajutiselt sideühenduseta.

Kõnealused kaablivargused on Elionile tekitanud ligi poole miljoni krooni ulatuses kahju. Kaablivarguste takistamiseks ja tuvastamiseks on Elion paigaldanud ja paigaldab jooksvalt täiendavaid signalisatsiooniseadmeid nii Kohtla-Järvel kui ka mujal maakonnas asuvatele Elioni kaablikaevuluukidele.

"Kuna meie teenused puudutavad väga paljusid inimesi ja ettevõtteid, palume kõigil, kes märkavad õhtuhämaruses või öösel kahtlast tegevust kaevuluukide ja kaablikappide juures, sellest koheselt politseid teavitada," rõhutas Elioni tehnoloogiadirektor Kalev Reiljan.

Elion soovitab pöörduda politsei poole, helistades politsei üldnumbril 110. On tähtis, et seda tehakse võimalikult kiiresti, sest nii saab politsei vihjele koheselt reageerida ning varaste tabamine on tõenäolisem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles