Suurettevõtja Margus Reinsalu võõrustas Oandul Eesti patrioote

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oandu vesiveskisse rajatud kontserdisaalis istub Margus Reinsalu kõrval presidendipaar ja välisminister Urmas Paet kaasaga.
Oandu vesiveskisse rajatud kontserdisaalis istub Margus Reinsalu kõrval presidendipaar ja välisminister Urmas Paet kaasaga. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Reede õhtul, umbes samal ajal kui Tallinnas algas tantsupidu, kogunes Lahemaale Oandu vesiveskisse hulk tuntud eestlasi, nende seas presidendipaar.


Rahvusvahelise kaliibriga ettevõtja, Maroko aukonsul Eestis Margus Reinsalu ja välisminister Urmas Paet olid palunud uhkelt renoveeritud vesiveskisse pidulikule õhtusöögile inimesed, kes on tutvustanud Eestit mujal maailmas.


Palju nimekaid eestlasi olid kodumaal, et käia laulu- ja tantsupeol, mistõttu avanes hea võimalus taolise tänupeo korraldamiseks.

Kutsutute nimekirjas olid näiteks Andres Mustonen, Priit Vesilind, Indrek Laul, Neeme ja Paavo Järvi, Sven Jürvetson, Kalle Randalu, Carmen Kass, Mart Poom, president Toomas Hendrik Ilves koos proua Evelin Ilvesega ning hulk teisi. Üritust jäädvustas ka Deutsche Welle telekanal, mis teeb portreefilmi dirigent Paavo Järvist.

"Me soovisime siia kutsuda tuntud eestlasi kõikjalt maailmast, ükskõik millist valdkonda nad esindavad. Need inimesed, kes siin on, on tutvustanud Eestit oma väga professionaalse tegevuse kaudu. Ainuüksi nende tegevus on olnud Eestile väga hea visiitkaart, ja kui sellele on lisandunud patriotism ja eestimeelsus, on see väga hea kuvand, mida need inimesed on Eestile andnud ja annavad ka edaspidi," kõneles Paet.

Ärimees Margus Reinsalu lisas, et Eestit saab maailmas tutvustada nii isiklike suhete kui ka digitaalse meedia abil. "Mõlemad võimalused töötavad hästi," ütles Eesti patrioot Margus Reinsalu.

Margus Reinsalu asutatud KC Grupp tegeleb kinnisvaraga mitmel pool maailmas. Ettevõtja lemmikud on kiired autod, tema firma Tone Tea on sõlminud lepingu ühe GP2 sõitva Hispaania vormelitiimiga, et reklaamida rasvapõletusjooki, mida tuntakse Fat Burneri nime all. Reinsalu hindab väga kõrgelt laulu- ja tantsupidu ning aitas seda kommuni­kat­siooni­firmade kaudu laias maailmas propageerida.

Oandu vesiveski renoveerimine on tema üks eksootilisemaid projekte, et aidata säilitada eesti maakultuuri pärandit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles