Reedel alustati Järve karikamängudega

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Pomerants (vasakul)ja Janno Mäemets näitasid head koostööd.
Kaarel Pomerants (vasakul)ja Janno Mäemets näitasid head koostööd. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Järjest rohkem kogub populaarsust rannavolle.


Mänguvõimalusi otsustas endale ning oma kaaslastele pakkuda noorvõrkpallur Ronald Järv, kelle eestvedamisel toimub sellel suvel kümneetapiline Rakvere Järve Karikas.



Reedel peeti Rakvere staadioni liivaväljakutel karikavõistluste avaetapp. Kuna ilm oli tuuline ning jahedavõitu, tuli kohale 16 võistlejat.



Esimeses tugevusgrupis saavutasid viie paari konkurentsis võidu Kaarel Pomerants / Janno Mäemets, kellele järgnesid teisena Reimo Rannar / Olari Aas ja kolmandana Martti Juhkami / Hardi Talv. Neljandaks jäeti Kaspar Pomerants / Kristjan Tambik ja avaetapi tugevamate grupi viimased olid Harri Palmar / Mart-Aleksander Lepanen.



Teises, veidi nõrgemas tugevusgrupis maitsesid kolme paari hulgas võidurõõmu Ronald Järv / Marko Kruusimägi, teiseks tulid Konstantin Nikolenko / Riivo Siilamets ja kolmandaks Indrek Mets / Kertin Kirsi.



Ronald Järv avaldas lootust, et järgmistel etappidel on osavõtjate arv suurem ning kaasa löövad ka naised ja tüdrukud, sest eks neilgi on vaja mänguvõimalusi.


Kuigi esialgsete plaanide kohaselt pidi järgmine etapp toimuma juba täna, lükati see edasi.



Järgmine võistlus on eeloleval laupäeval, 11. juulil algusega kell 11.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles