Väike-Maarja vallavalitsus pakub süütaja leidmiseks preemiat

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ebavere tervisespordikeskus.
Ebavere tervisespordikeskus. Foto: Teet Suur

Teisipäeval said tulekahjustusi Ebavere tervisespordikeskuse olmehoone terrass ja põhjapoolne külg.


Läinud aasta hingedepäeval avatud paikkonna sporditegevust edendava ehitise põlengu avastas Ebavere radadel viibinud kodanik.

Mitmed märgid viitavad süütamisele. "Kui süütamisega on püütud väljendada protesti kellegi või millegi vastu, on kannatajateks paraku kõik paikkonna inimesed, sest tegemist on meie kõigi ühise ehk Väike-Maartja valla varaga," on kirjas Väike-Maarja valla kodulehel.

MTÜ Ebavere Tervisespordikeskuse meeskond kutsub Ebavere mäe piirkonnas liikuvaid inimesi üles tähelepanelikkusele. Neil, kes juhtusid teisipäeva keskpäeva paiku nägema olmehoone juures kahtlast tegevust, palutakse sellest esimesel võimalusel teada anda telefonil 5656 1865.

Ka Väike-Maarja vallavalitsus kutsub radade kasutajaid ja sealkandis liikujaid märkama enda ümber toimuvat ning paneb välja 5000 krooni info eest, mis aitab välja selgitada teisipäeval Ebaveres aset leidnud põlengu tekkepõhjused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles