Olematud toolid, külm supp ja valge veini asemel toodud punane - need on mõned puudused, millest kehva teenindust kogenud inimesed jutustanud.
Majanduslangus tõmbab kaasa teeninduse taseme
Söömine on teatavasti seotud naudinguga, see pole pelgalt tegevus kõhu täitmise eesmärgil. Välja sööma minnes soovitakse vaheldust kodusele miljööle.
Söögikohti valitakse lisaks toidu kvaliteedile kindlasti ka teeninduskultuuri taseme järgi, mis viimasel ajal kipub paraku nii mõneski paigas langema.
Virumaa Teataja reedeses paberväljaandes on kirja pandud lood, mis jutustavad klientides hämmingut tekitanud teenindusest, ja meeldivad need just pole.
Ühes Rakvere kesklinna söögikohas taheti ilusal suveõhtul väljas istuda. Aga oh häda - lauad olid, toole mitte. Ettekandja, mees nagu muiste, ütles, et toolid on üle tänava teises kohvikus, aga pole kedagi, kes need ära tooks.
Ilmselt polnud sellele tugevale noormehele toolide tassimine jõukohane, ja et ka külalistel ei olnud plaanis endale teisest kohvikust toole tooma hakata, otsustasid nad sealt lahkuda.