Filipiinlased pakuvad Võsul lõõgastavat massaaži

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Massaažitelk Võsu rannas.
Massaažitelk Võsu rannas. Foto: Eva Klaas

AQVA spaa avas neljapäeval Võsu rannas massaažitelgi, kus saab lõõgastuda filipiinlastest asjatundjate käe all. Kui ilm on ilus ja kliente jagub, jääb telk püsti suvitushooaja lõpuni.

Üleeile püstitati Võsu randa massaažitelk, kus Võsu elanikud ja külastajad saavad lõõgastuda. Telgis pakutakse üldmassaaži aroomiõlidega ning mujal maailmas laialt levinud jalamassaaži.

Keskuse AQVA Hotel ja Spa üks omanikke Roman Kusma ütles, et mõte massaaži pakkuda tekkis äkki.

"Lõunamaades, näiteks Brasiilias, on massaažitelgid randades tavalised. Mõtlesin, et miks me seda siis siin Võsul ei võiks teha," rääkis Kusma. Kusma ei tea, et kusagil Eesti supelrandades sellist teenust pakutaks."Tõenäoliselt oleme esimesed," arvas ta.

Kusma sõnul on eriline ka see, et massaaži teevad filipiinlased, kes mõjuvad eestlastele eksootiliselt. "Juba esimesel päeval oli näha, et huvi on. Astuti juurde ja küsiti, millega tegemist ja kuidas teenust saada," kõneles Roman Kusma.

Oleneb nõudlusest
Kusma ütles, et esialgu katsetatakse ja jälgitakse, kui suur on massaažitelgi külastatavus. "Kõik oleneb ilmaoludest ja sellest, palju on soovijaid. Kuna varem sellist teenust osutatud ei ole, on raske prognoosida," lausus Kusma, kes arvas, et kui ilmad väga vihmaseks ei lähe ning inimestel huvi on, jääb teenus kättesaadavaks ilmselt rannahooaja lõpuni.

Kusma sõnul saab telgis kohapeal aja kinni panna nii samaks kui näiteks järgmiseks päevaks. Ooda­ta võib ka elavas järjekorras, kuid alati ei pruugi sel juhul löögile saada. Tunniajane massaaž maksab 350 kroo­ni, kuid samuti on võimalik tellida teenust lühemaks ajaks.

Värske õhk lõõgastab
Esimene, kellele massaaži tehti, oli Võsul elav kunstnik Anna Merilo, kes jäi väga rahule ning arvas, et külastab telki teinekordki. "Juba see, et massaaži tehti värskes õhus, mõjus väga lõõgastavalt," ütles ta.

Neljapäeval Võsul olnud massöörid Cristina Molar ja Elena Wyco ise ütlesid, et neile meeldib rannas, see pakub vaheldust ning ka loodus on ilus. Cristina Molar rääkis, et päeva jooksul käis päris palju inimesi, kes teenuse kohta küsisid.

Siinne kliima, vähemalt suvine, naistele muret ei teinud, sest nende sõnul on kodumaal Filipiinidel isegi liiga palav.
Roman Kusma sõnul hakkavad kuus filipiinlasest massööri töötama rannas kordamööda. Kusma ütles, et enne teenuse sisseviimist peeti nõu ka massööride endiga ja neile see mõte meeldis, ning lisas, et ka Vihula vallavalitsus oli ideega kohe nõus.

AQVA Hotel & Spa palkas filipiinlastest massöörid pool aastat tagasi. "Meie huvi oli see, et pakkuda klientidele laiemat valikut. Väga paljusid massaažiliike Eestis üldse ei õpetata. Oleme massööridega väga rahul, sest lisaks sellele, et nad on töös tublid, on nad ka väga elurõõmsad ja kohusetundlikud ning nende jaoks võõrastes oludes hästi sisse elanud," rääkis Roman Kusma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles