Spordiveteranid naasid Türilt neljanda kohaga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linda Saarestik.
Linda Saarestik. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Üle-eelmisel nädalavahetusel pidasid spordiveteranid Türil oma 42. suvemänge. Lääne-Virumaa veteransportlased osalesid 58 võistlejaga kõikidel spordialadel ja saavutasid 16 spordiveteranide koondise seas Tallinna, Viljandi ja Rapla järel neljanda koha.


Lääne-Virumaa petangivõist­kond oli kaheteistkümnes, korvpalli vabaviskajad platseerusid kümnendale kohale. Kilbarid jagasid Harjumaaga 4.-5. kohta, naisvõrkpallurid 3.-4. kohta Pärnuga ning meesvõrkpallurid tulid neljandaks.



Seekordsetel mängudel olid edukaimad kergejõustiklased, kes saavutasid Viljandi järel teise koha. Neil õnnestus saada 16 alavõitu. Oma vanuserühmas olid võidukad järgmised Lääne-Virumaa spordiveteranid: Ülo Vasar (M80) neli esikohta, Linda Saarestik (N75) kolm esikohta, Helle Tuhkla (N45) kaks esikohta, Meelis Kari (M35) kaks esikohta; korra maitsesid võidurõõmu Helle Väärsi (N45), Tiiu Pärnik (N45), Ülo Püss (M70), Lembit Nisu (M55) ja Andres Sune (M45).



Spordiveteranide võistlused jätkuvad 1. augustil meistrivõistlustega petangis Põltsamaal ja 22. augustil heitjate mitmevõistlusega Märjamaal.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles