Teismelised rüüstasid Natturi küla aedu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilled.
Lilled. Foto: Liis Treimann.

Ööl vastu teisipäeva rüüstasid viis teismelist Vihula vallas Võsu kuurortasula lähedal olevat Natturi küla, makstes nii kätte külaelanikele, kes umbes paar nädalat tagasi olid seganud nende pidutsemist.


Rakvere politseiosakonna vanemkonstaabel Merje Mitt rääkis, et umbes kaks nädalat tagasi pidasid 14-15aastased noored pidu Natturi külas ühe tütarlapse suvilas.

Lärmakas seltskond segas ümberkaudseid elanikke, kes palusid noorukitel vaiksemalt olla, paraku nad aga ei reageerinud.

Hiljem rääkisid külaelanikud juhtunust pidulisi võõrustanud tütarlapse vanematele.

Teisipäeva õhtul peeti samas suvilas taas pidu, mis jätkus öötundidel.

Tütarlaps ja viis noormeest otsustasid külaelanikele kätte maksta, lõhkudes külas aedu ning tõmmates välja aedvilju ja lilli.

Vanemkonstaabli sõnul tunnistasid noored, et olid pruukinud alkoholi. Miti hinnangul pidasid teismelised nende peale kaebamist suureks pahateoks, mis ei saanud kättemaksuta jääda.

Politsei alustas juhtunu kohta väärteomenetluse alkoholi pruukimise ning võõra vara rikkumise või lõhkumise paragrahvi alusel.

Alkoholi pruukimise eest võib süüdlasele teha trahvi kuni 600 krooni, võõra vara lõhkujat aga ootab kuni 18 000 krooni suurune trahv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles