Lääne-Viru maavanemaks kandideerib kohalik ettevõtja

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Transpordiettevõtja Einar Vallbaum oma lapsepõlve mänguautoga.
Transpordiettevõtja Einar Vallbaum oma lapsepõlve mänguautoga. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Kunda ettevõtja Einar Vallbaum andis täna reformierakonna juhatusele nõusoleku kandideerida Lääne-Viru maavanemaks.


"Andisn nõusoleku kandideerida, kui minust paremat ei leita," ütles Einar Vallbaum. "Aga eks lõpliku otsuse langetavad suuremad jõud."

Vallbaumi sõnul oli tal reformierakonna juhatusega sõbralik vestlus teemal, kuidas Lääne-Virumaal elu edasi viia ja seda paremaks muuta.

"Reformierakond otsis majandusliku taustaga inimest, sest kui meil ei ole majandust, siis on lõpp peal ka rahvatantsul ja kultuuril," selgitas Vallbaum enda sõelale jäämist.

Pikka aega keskerakonda kuulunud ja kahtedel valimistel keskerakonna nimekirjas edutult riigikogusse  kandideerinud Einar Vallbaum lahkus keskerakonnast tänavu märtsis. Vallbaumi sõnul reformierakonna juhtidega erakonna liikmeks astumisest juttu ei olnud.

Einar Vallbaum on transpordiettevõtte Lajos omanik ja Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni president.  

Lääne-Viru maavanema Urmas Tamme ametiaeg saab otsa 25. juulil, kuni kuu lõpuni täidab maavanema kohuseid maavalitsuse maaosakonna juhataja Sirje Kurik, alates 1. augustist aga maasekretär Tarmo Mikkal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles