Tapa vald tunnustas mullust aasta tegijat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benno Wachler.
Benno Wachler. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Teisipäeval võttis Tapa vallavanem Kuno Rooba vastu mullu heategevuse kategoorias aasta tegijaks valitud Benno Wachleri, saksa noore vabatahtliku, ning andis talle üle aasta tegija tunnustuskuju.


Tunnustuse pälvis Benno Wachler lastekodulastele 2008. aasta aprillis korraldatud heategevuskampaania "Kingi lapsele ratas" eest, mille käigus koguti üle 22 000 krooni ja soetati igale Tapa lastekodu lapsele ja noorele jalgratas ning turvavarustus.

Heategevuskampaania tipnes Tapa kultuurikojas korraldatud kontserdiga, kus esinesid 2008. aastal Eestis elanud 17 vabatahtlikku noort välismaalt, kammerkoor Vil­jandist, sega­rahva­tantsu­rühm Sega­pi­di, Tapa gümnaasiumi teatriring Anne Ter­ner-Boiko juhendamisel ja Tapa güm­naasiumi noorteansambel.

Benno Wachler tuli Tapa valda vabatahtlikuks 2007. aasta sügisel Euroopa Noorte programmi kaudu.

Tapa valla kultuurinõuniku Indrek Jurtšenko sõnul läks Benno Wachler teisipäeval koos Tapa lastekodu lastega jalgrattamatkale ning teeb kolmapäeva õhtul proovi kaasa Lehtse kammerkooriga, kus ta Eestis olles ka ise laulis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles