Muuga tuulikus saab süüa mõistliku hinna eest

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muuga tuulik.
Muuga tuulik. Foto: Anti Veelaid

Muuga tuuliku menüüs jagub nii suppe, praade kui magustoite, mis maitsevad hästi. Samuti on teenindus veidi nostalgiahõngulises söögikohas igati tasemel.

Muuga tuulik näeb eemalt välja nagu tuulik ikka, välisilmelt pisut kulunud, kuid ikkagi huvitav ja efektne.
Kui Laekvere vallavolikogu esimehe Margo Klaasmägiga sinna kolmapäeva pärastlõunal siseneme, on söögikohas vaikne. Oleme hetkel ainukesed külastajad.

Ruumi on piisavalt ning puidust lauad, millest ühe taga istet võtame, sobivad tuuliku miljööga hästi.
Menüüd sirvides jääb silma, et kuigi valik pole väga suur, saab sealt valida nii suppe, praade kui ka magustoite mitmele maitsele.

Margo Klaasmägi, kes on enda sõnul suur kalaarmastaja, tellib forellisupi (32 krooni), allakirjutanu aga frikadellisupi (25 krooni).

Praadidest langeb vestluskaaslase valik kanafileele suitsujuustukastmes (70 krooni), mina eelistan sealiha hiinapärases kastmes (65 krooni).
Sümpaatne on see, et praadi saab tellida ka poole portsu kaupa ning tuuliku perenaine Signe Paabut pakub valiku tegemisel abi, kui seda peaks vaja olema.

Menüüs on kirjas seegi, et toiduga tuleb umbes paarkümmend minutit oodata ja see aeg soovitatakse kasutada tuulikuga tutvumiseks. Tuulikul on ka teine ja kolmas korrus, kus pisut privaatsemale ja väiksemale seltskonnale sobilikud istumiskohad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles