Oleg Grossile kuuluv OG Elektra vähendab aktsiakapitali

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gross
Oleg Gross Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Ametlike Teadaannete järgi vähendab OG Elektra aktsiakapitali 16,7 miljoni krooni võrra; firma omaniku Oleg Grossi sõnul liigub samal ajal 180 miljonit jaotamata kasumit omakapitali reale.

Vastavalt AS-i OG Elektra ainuaktsionäri 10. augusti otusele vähendatakse aktsiakapital 16,7 miljoni krooni võrra.
Krediidiinfo andmetel on raha välja võtvaks ainuaktsionäriks Oleg Gross. Toiduainete tootmise ja müügiga tegeleva kontserni omakapital on pärast vähendamist 19,9 miljonit kroonini.

Gross lisas, et eelmisel aastal teenis kontsern 56 miljonit krooni kasumit ning käive ulatus üle miljardi krooni.

OG Elektra 2009. aasta esimese kuue kuu käive oli 483,9 miljonit krooni ning kasum 28,9 miljonit.

Grossi sõnul viidi aasta alguses läbi palgakärbe ning kogu kontserni tegevus hetkel sujub. Tema sõnul plaanitakse jaotamata kasumit ning hindade odavnemist ära kasutades lähiaastatel jätkata aktiivset laienemist. "Paari aasta jooksul plaanime avada kümme kauplust," ütles Gross lisades, et firma ei kavatse selleks laenu võtta.

Ühe laienemise suunana arendatakse tööstuskaupade ketti, mis rajatakse juba olemasolevate toidukaupluste juurde. Grossi sõnul pole eraldi mõtet tööstuskaupadeketti luua, sest hetkel on turul näha, kuidas spetsiaalsetele toodetele orienteeruvad kauplused lõpetavad tegevuse.

OG Elektra kontserni kuulub ligikaudu kümme ettevõtet, mis tegelvad tootmise, logistika ja müügiga. Kokku on OG Elektral üle 30 kaupluse üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles