Eesti Post ei plaani Laekveres postkontorit sulgeda

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post.
Eesti Post. Foto: Postimees/Scanpix

Eesti Post teatas vastukaaluks täna Postimehes ilmunud artiklile, mille põhjal võib järeldada, et Eesti Post sulgeb Laekveres postkontori, et ettevõttel ei ole kavas postiasutuse töökorraldust muuta.


"Laekvere postkontor töötab oma tavapärase graafiku alusel ja hetkel seal ümberkorraldusi ei kavandata. Seoses pensionide ja sotsiaaltoetuste väljamaksete üleminekuga pankadesse on postkontorites tunduvalt vähenenud postiteenuste nõudlus ning samuti ka klientide arv. Kuna nõudlus universaalsete postiteenuste (UPT) järele on vähenenud, tegi Eesti Post Konkurentsiametile taotluse 10 postkontori UPT teenuse alt väljatoomiseks. Esitatud taotlus ei tähenda automaatselt sulgemist ja postiteenuste osutamise lõpetamist, vaid võimaldab reguleerida postkontorite lahtioleku aega, st postiasutus ei pea olema avatud viis päeva nädalas, " kommenteeris avaldust postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles