Maag Piimatööstuse Farmi jogurtisarja lisandusid uued
kihilised jogurtid, mille topsi põhjas on moos.
Maag Piimatööstuse Farmi jogurtisarja lisandusid uued
kihilised jogurtid, mille topsi põhjas on moos.
Valikus on nii mustika-, maasika-, virsiku- kui ka kirsijogurtid.
Maag Piimatööstuse turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul on tegu innovaatilise tootega, kuna seni on taolist kihilist lähenemist kasutatud vaid kohupiimade puhul.
"Moos sobib aga ideaalselt ka jogurtitopsi, kuna nii saab tarbija niiöelda täiesti naturaalse toote maitsestamata jogurti ning keedise koosluse näol," selgitas
turundusjuht.
Ruta Kallaspooliku sõnul on kihiliste jogurtite koostises kakskümmend protsenti marjalisandit. "Moos annab kooresele jogurtile maheda ja marjase maitse," kirjeldas Kallaspoolik uusi tooteid.
Turundusjuhi sõnul ei sisalda uued jogurtid säilitusaineid ega sünteetlisi toiduvärve. 100 grammi toodet sisaldab keskmiselt 113 kcal, 2,9 grammi valke, 18,3 grammi süsivesikuid ning 3,2 grammi rasvu. Moosijogurtite hind on ca viis krooni.
Lisaks tavapärastele jogurtibakteritele sisaldavad uued jogurtid ka probiootilisi piimhappebaktereid Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium ja Lactobacillus paracasei.
Farmi moosiga jogurtite pakendeid kaunistab Kadrina vöökiri.