Maavalitsus otsib aasta noorsootöötajat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru maavalitsus.
Lääne-Viru maavalitsus. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum kuulutas välja maakondliku konkursi "Aasta noorsootöötaja 2009".


Konkursi eesmärk on tunnustada maakonna inimesi, kes on saavutanud 2008. ja 2009. a silmapaistvaid tulemusi noorsootöö arendamisel ning noorte teadmiste, oskuste, vilumuste ja käitumisnormide kujundamisel maakonnas ja/või üleriigilisel ja/või rahvusvahelisel tasandil.


Kandidaatideks võib esitada noorsootööga tegelevaid töötajaid koolidest, kultuuri-, noorsooasutustest ja mitmesugustest ühendustest, sh omavalitsuse noorsootöötajaid, ringijuhte, huvijuhte, noortekeskuste ja laagrite töötajaid, vabatahtlikke ning noortejuhte.



Aasta noorsootöötaja kandidaate võivad esitada õpilased, lapsevanemad ja teised üksikisikud, noorte- ja õpetajateühendused, noorsootöö- ja haridusasutused, mittetulundusühingud ja kohalik omavalitsus.



Oma põhjendatud kirjalikud taotlused tuleb saata 20. oktoobriks Lääne-Viru maavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonda märgusõnaga "Noorsootöötaja konkurss" (Kreutzwaldi 5, Rakvere) või elektrooniliselt

liis.lille@l-virumv.ee

. Info telefonil 3258031.



Mullusel konkursil pälvis aasta noorsootöötaja tiitli Sõmeru valla noorsootöö spetsialist Piret Laidroo. 2008. a selgitati välja ka aastate noorsootöötaja, kelleks osutus MTÜ Roela Noortemaja juhataja Maire Eigi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles