Teater käivitab kohvikus debatisarja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikrofon.
Mikrofon. Foto: Internet

Rakvere teatris algab käesoleval hooajal regulaarselt kord kuus toimuv sariüritus "Debatt Teatrikohvikus".


Tegemist on tulevikku suunatud mõttetalgutega, kus kõneks aktuaalsed ühiskondlikud valupunktid. Üritus on kõigile osalejatele tasuta.

Esimesed kolm debatti toimuvad koostöös Virumaa Teatajaga ja on pühendatud eesseisvatele valimistele. Esimesel debatil, mis toimub 29. septembril, on vastamisi Rakveres kandideerijate nimekirjade linnapeakandidaadid või esinumbrid.


Rakvere teatri direktor Joonas Tartu ütles, et tal on juba pikemat aega olnud huvi kultuuriteemalise arutelu algatamise vastu. "Kohtumisel maavanemaga sain oma ideele tuge," lisas Tartu, kelle sõnul võiks teatrikohvikus toimuv sariüritus päädida kevadel suure kultuuriteemalise debatiga.

Kohvikuarutelu ei pruugi Tartu hinnangul alati olla teravalt päevakajalisel teemal. "Miks mitte rääkida kunstist, kirjandusest või kas või ökotoidust," pakkus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles