Peeter Maspanov: Võlglase esitatud väited ei vasta tõele

, Loomsete Jäätmete Käitlemise ASi juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu juhib loomsete jäätmete käitlemise tehast Peeter Maspanov.
Praegu juhib loomsete jäätmete käitlemise tehast Peeter Maspanov. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Virumaa Teataja 19. septembri artiklis "Hinnasõda viib lehmad lihakombinaati" on avaldatud meie ettevõtte kohta kontrollimata, ühepoolset ning meie mainet kahjustavat informatsiooni (pigem desinformatsiooni).


Oleme alati püüdnud kõikide oma klientidega hoida häid suhteid, neile võimalusel vastu tulla, kuid nagu iga teinegi äriettevõte, ei saa me seda teha lõpmatuseni, eriti kui asi puudutab pikka aega tasumata arveid.


Lisame selgituseks Sirje Pahtma väitele, nagu oleks meie ettevõte keeldunud tema ülekandest võlgnevuse tasumiseks, sest arve on meie poolt edasi antud inkassofirmale, lühikirjelduse, kuidas asi tegelikult oli.


16.09.2009 helistas meie logistikule Sirje Pahtma Lemmu­soo talust ja soovis kahe mullika äravedu. Selleks ajaks oli proua Pahtmal, vaatamata mitmekordsetele lubadustele arved tasuda, tasumata viis arvet kogusummas 2172,55 krooni.

Ühe arve kohta, mille tasumistähtajast oli 15. septembriks möödunud 78 päeva, oli meie raamatupidaja saatnud 2.09.2009 meeldetuletuskirja, et Lemmusoo talu võlgnevuse tasumata jätmise korral 30 päeva jooksul (s.o 30. septembriks) antakse võlanõue üle inkassofirmale.


Meie logistik palus Sirje Pahtmal vähemalt selle arve, summas 603 krooni ja 19 senti, tasumist, mida Pahtma lõpuks ka tegi.


Logistik saatis auto loomadele järele 18. septembril.
Seega on VT artiklis avaldatud väide, nagu poleks Loomsete Jäätmete Käitlemise AS Sirje Pahtmalt inkassofirmale üleantud nõude eest raha vastu võtnud, väär.

Nõuet ei ole inkassofirmale üle antud ega raha vastuvõtmisest keeldutud.

Palume oma artiklites edaspidi kellegi teise (eriti võlglase) öeldu tõele vastavust kontrollida, sest hetkeolukord majanduses ei ole kerge kellelegi, arved tahavad maksmist nii meil kui meie võlglastel ning väära info lugemine ei kuulu meeldivate tegevuste hulka ega rõõmusta ilmselt meist kedagi.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles