Seminar keskendub perede vajadustele

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

MTÜ Perede ja Laste Nõuandekeskus korraldab täna Rakveres seminari, mille teemaks on "Eestkõnelemisvõimekuse tõstmine laste ja perede heaks".

Seminari fookuses on laste ja perede hääle kuuldavaks tegemine ühiskonnas, järjepidev kaasarääkimine lapsi ja peresid puudutavate otsuste vastuvõtmises ning kitsaskohtadele lahenduste pakkumine eestkõnelemise kaudu.


"Täna on lastega perede heaolu toetamisel hulgaliselt probleemkohti: näiteks ressursside ja kompetentside puudumine perekonnasotsiaaltööks kohalikul tasandil, keskendumine ainult abivajajatele, ebapiisav lastega perede väärtustamine kogukonnas, kohalike koostöövõrgustike auklikkus jms," märkis MTÜ Perede ja laste nõuandekeskus juhatuse liige Marika Ratnik.


Ratnik lisas, et lastega perede heaks eestkõnelemisel on oluliseks jõuks vabaühendustesse koondunud lapsevanemad, eestkosteorganisatsioonid ja kohaliku omavalitsuse lastekaitseametnikud.


Seminari auditooriumiks on omavalitsuse spetsialistid, pedagoogid, vabaühenduste esindajad, lapsevanemad ning see korraldatakse Kodanikuühiskonna Sihtkapitali poolt rahastatud projekti "Laste ja perede heaks eestkõnelemisvõimekuse tõstmine" raames.

Seminar toimub koostöös Lääne-Viru Maavalitsuse, Rakvere Lastekaitse Ühingu ja Lääne-Viru Arenduskeskusega 14. oktoobril algusega kell 10.30 hotelli Wesenbergh konverentsikeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles