Maavalitsus otsib Lääne-Virumaa meenet

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarva kuju Rakvere vallimäel.
Tarva kuju Rakvere vallimäel. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Lääne-Viru maavalitsus kuulutab välja konkursi "Lääne-Virumaa kingitus", et saada esemeid, mida võiks kinkida koostööpartneritele ja sõpradele ning esinduskingitused tunnustamiseks asutustele, kollektiividele ja üksikisikutele.


Lääne-Virumaa kingitus peab olema seotud maakonna eripära, kultuuritraditsiooni, sümbolite või legendidega, samuti kaunis, maitsekas ja praktilise väärtusega. See võib olla kunstiteos, käsitööese, stiilses pakendis kohalik toidu- või ilutoode vms. Eelistatud on maakonnas leiduvad naturaalsed materjalid.

Üks autor võib esitada konkursile kuni kolm erinevat tööd. Ühel tööl võib olla ka mitu autorit. Töid hinnatakse kolmes kategoorias: esinduskingitus asutusele, esinduskingitus isikule ning väike meene koostööpartnerile.

Tööd tuleb tuua või saata Lääne-Virumaa maavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonda, Kreutzwaldi 5, tuba17. Tööle tuleb lisada märgusõna (kinnitatud töö külge), seletuskiri (valiku ja kujunduse põhjendus ning seotus Lääne-Virumaaga, võimalik tootmismaht kuus või aastas, hind) ning kinnine ümbrik märgusõnaga "Lääne-Virumaa kingitus", milles on autori(te) või ühenduse kontaktandmed (nimi, telefon, aadress, e-post).


Tööde esitamise tähtaeg on 1. detsember ja need tagastatakse pärast konkursi lõppu.

Töid hindab Lääne-Viru maavanema moodustatud hindamiskomisjon. Konkursi auhinnafond on 15 000 krooni.

Võidutöödega saab tutvuda alates 1. detsembrist Lääne-Viru maavalitsuses või maakonna infoportaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles