Kohus saatis isehakanud sohvrid trellide taha

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Kohus määras aresti kolmele mehele, kel lisaks mitmele muule seadusrikkumisele polnud politseile ette näidata mootorsõiduki juhiluba.


Eelmise nädala reede esimestel tundidel märkas politseipatrull Tapal Rohelisel tänaval liikumas sõiduautot Honda Civic. Politsei andis sõidukile helisignaali ja vilkuritega peatumismärguande, kuid sohver sellele ei reageerinud. Lõpuks peatus Honda ühe maja hoovis.



Autoroolis olnud 21aastasel Viljaril polnud politseile esitada mootorsõiduki juhiluba ega volikirja. Samuti olid autol teise sõiduki registreerimisnumbrid, liikluskindlustus ja tehnoülevaatus tegemata.



Politseile selgitas Viljar, et on teadlik oma rikkumisest, kuid tal oli vaja käia Mäo külas vanaema juures. Viljari sõnul eiras ta korravalvurite peatumismärguannet, sest kartis jääda tulevikus ilma võimalusest saada moororsõiduki juhiluba. Mees ütles, et autokool on tal läbitud, kuid eksamid jäid tegemata.



Kohus määras Viljarile viis päeva aresti ja 9600 krooni suuruse trahvi.



Viisteist päeva tuleb arestima­jas veeta 20aastasel Gerdil, keda juhiloa puudumine ei takistanud istumast sõiduauto Mitsubishi Lancer rooli.



Mehel oli karistusena juhtimisõigus peatatud, samuti on tal alates 2005. aastast maksmata liiklustrahve 170 000 krooni ulatuses.



Kohus määras kaheksa päeva aresti 26aastasele Markole, kes Kundas juhtis autot alkoholijoobes.



Politseile jäi Marko juhitud Audi silma seepärast, et see seisis keset sõiduteed. Mehel polnud ka mootorsõiduki juhiluba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles