Rakvere vallavanemana jätkab Aivar Aruja

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere vallavanem Aivar Aruja jääb ametisse.
Rakvere vallavanem Aivar Aruja jääb ametisse. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere vallavolikogu tänasel istungil valiti vallavanemaks taas Aivar Aruja ja kinnitati tema esitatud vallavalitsuse koosseis.


Kui enne oli Rakvere vallavalitsus 6-liikmeline, siis nüüd lisandub sinna üks inimene veel.

Lisaks vallavanemale kuuluvad Rakvere vallavalitsuse koosseisu pearaamatupidaja Ella Sard, sotsiaalnõunik Mirje Reinumäe, valla arenduskonsultant Ülo Niisuke ning kommunaal- ja keskkonnanõunik Lauri Sard ja taas volikokku saanud Rein Tammik. Kõik olid ka vallavalitsuse eelmises koosseisus.

Keskerakonna nimekirjas volikokku pääsenud Aivar Arujat ja Rein Tammikut asendavad volikogus Maire Kokerov ja Gunnar Pentsop.

Aivar Aruja selgitas, et vallavalitsuse uus, seitsmes liige, kinnitatakse volikogu järgmisel istungil, mis on kavandatud 18. novembrile. Selle koha saab Isamaa ja Res Publica Liidu esindaja.

Rakvere vallas valimised võitnud keskerakond sõlmis koalitsioonikokkuleppe reformierakonna ning Isamaa ja Res Publica Liiduga. Kohalikel valimistel keskerakonna järel teise tulemuse saanud sotsid ei soovinud keskerakonnaga koalitsiooni moodustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles