Vaala keskus kavatseb ringristmiku valmis teha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Hagel.
Tanel Hagel. Foto: Teet Suur

Keskust haldava Rakvere Ärikeskus OÜ arendusjuht Tanel Hagel, Vaala keskuse külastajatele on muret tekitanud kaubanduskeskusele halb autoga juurdepääs.

Kas olete asunud seda probleemi lahendama?

Praegu käivad ettevalmistused Vaala keskuse ringristmiku väljaehitamiseks. Kevadeks peaks logistilised probleemid lahenduse saama.

Ringristmiku valmimise järel ei tule külastajatel keskusse pääsemiseks teha enam tülikaid ja aeganõudvaid manöövreid ning Vaala keskus jääb maanteel liiklejaist vaid ühe pöörde kaugusele. Laheneb probleem, et Rakvere külalised jätavad keskusse tulemata, sest ei suuda mõistatada, kuidas sinna pääseb.

Teie ankurrentnik on Maksi­market. Aga milliseid tooteid saab klient osta ainult Vaala keskusest?


Kõige erakordsema kaubavalikuga poeks on kujunemas Apelsin. Tõenäoliselt tekib Apelsini külastajal hiljemalt detsembri alguses tunne, nagu oleks ta välismaal ehk enamik kaupa on teistsugune kui teistes Eesti poodides pakutav, alates nõudest ja lõpetades kodukeemiatoodetega.

Soovime, et Apelsin oleks targale kodukaupade otsijale esimene pood, kuhu ta sisse astub, et osta sealt nii praktilist kui kodu õdusaks ja isikupäraseks muutmiseks erilist kaupa.

Apelsin on juba praegu Virumaa suurim kodukaupade pood, kuid laieneb veelgi.

Kuu keskpaigas jõuab kohale ka palju uut kaupa, mida Eesti teistest poodidest ei leia. Näiteks Apelsin hakkab ainsana Eestis müüma Taani populaarseima nõudefirma AIDA toodangut. Kaupluse eesmärk on pakkuda kvaliteetset, kuid samas odavat kaupa.

Et klientidel ei ole raha, pole meie arvates õige. Pigem on probleemiks, et tarbija ei leia poest huvitavat kaupa või on pakutav erakordselt kallis. Ja sageli on kaup liiga kallis seepärast, et kasutatakse vahendajaid. Apelsin on loobunud vahendajatest ja sellest tuleneva hinnavõidu saavad Apelsini kliendid. Tarbija ei soovi vahendaja ladude kulusid ja Lexuste liisinguid kinni maksta - see on koht, kust säästa, ent mitte toodete kvaliteedilt.

Mis on Vaala keskuses veel muutumas?


Mööblipood on tulemas. Et Vaalas oleks tõesti kõik kodus vajalik, otsime veel elektroonikapoodi.

Mis tingis Vaala keskuse lahtiolekuaegade muutmise?
Tegime statistikat, kui suur on mingitel kellaaegadel keskuse külastatavus, ja saadud andmete põhjal muutsimegi lahtiolekuaegu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles