Virumaal tehtud verivorst ning jõuluõlu tunnistati parimaiks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Katrin Kuljus
Copy
Parim Jõulutoode 2009 verivorsti kategoorias.
Parim Jõulutoode 2009 verivorsti kategoorias. Foto: Internet

Tallinna Toidumessi külastajate osalusel valiti kahe messipäeva jooksul pimetesti käigus Eesti parimad jõulutooted pagari-, lihatoodete ning ja õlu kategooriates.


Jõulutoode 2009 verivorsti kategoorias on parim AS Rakvere Lihakombinaadi BBQ verivorstike.
Parima jõuluõlle tiitli sai AS Viru Õlu Jäägriõlu.

Jõulutoode 2009 tiitlid said lihatoodete kategoorias veel AS Lihameistri Verikäkk suitsulihaga, ETK Maksiköögi Sült, AS Rimi Eesti Food'i Küülikumaksa pasteet, AS Nõo Lihatööstuse Toorsuitsu seapraad ja AS MAAG Lihatööstuse Rannarootsi õllesnäkk peekonist.

Jõulutoode 2009 võitjad parima pagaritoote kategooriates olid OÜ Saare Leiva Tähtpäeva leib, Pai Pagari Pai piparkook ja OÜ Pagaripoiste Piparkook, AS Eesti Pagari Pühade keeks ning AS Eesti Pagari Meekook.

Konkursil võistlesid 50 lihatoodet, 23 pagaritoodet ja 5 õlut. Lihatooteid hindas 742, pagaritooteid 462 ja õlut 225 toidumessi külastajat.

Märksõnad

Tagasi üles