Sünnipäeval joomingu käigus kaaslast pussitanud meest ootab kohus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Viru ringkonnaprokuratuur saatis kohtu alla mehe, kes politsei uurimisandmetel pussitas mullu sügisel oma sünnipäevapeol kaaslast ning tekitas talle raskeid vigastusi.


Eeluurimisel kogutud andmetel pidas 30-aastane Vjatšeslav oktoobri viimasel päeval Tapal Ülevist tänaval asuvas korteris oma sünnipäeva ning peol viibisid ka tema kaasüürilised. Peolised tarvitasid köögis alkoholi ning esialgu möödus üritus probleemideta.

Õhtul kella 21 ajal hakkasid Vjatšeslav ja tema kaasüüriline Martin (27) sõnelema, kuid olukord rahunes esialgu ning ühine jooming jätkus. Peagi puhkes aga meeste vahel uuesti tüli ning seekord haaras Vjatšeslav kööginoa ja pussitas Martinit rindu. Teised peolised kutsusid seepeale sündmuskohale kiirabi ning raskelt vigastada saanud Martin viidi haiglasse.

Politsei pidas Vjatšeslav järgmisel päeval kinni, kuid vahi alla teda ei võetud. Kohtueelse menetluse lõppedes sai varem kahel korral kriminaalkorras karistatud Vjatšeslav süüdistuse raske tervisekahjustuse tekitamises, mis võib talle kohtus süüdimõistmisel tuua kuni 12-aastase vangistuse.

Vjatšeslavi süüasja hakkab arutama Viru maakohtu Rakvere kohtumaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles