Andres Ots naasis Šotimaa autorallilt esikohaga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Koitla ja Andres Otsa koostöö sujus hästi.
Kaspar Koitla ja Andres Otsa koostöö sujus hästi. Foto: Internet

Šotimaal peetud kontinentidevahelise rallivõistluse viimasel etapil saavutas Kaspar Koitla koos kaardilugeja Andres Otsaga kaherattaveoliste autode arvestuses esikoha.


Honda Civic Type R-il kihutanud Kaspar Koitla - Andres Ots said Šotimaa IRC (Intercontinental Rally Challenge) rallil kokkuvõttes kuuenda koha.



Teine Eesti ekipaaž Martin Kangur ja Kuldar Sikk katkestasid. Andres Otsa sõnul osales 40 autot ja nende klassis oli konkurente tosina ümber.



Ralli võitsid Kris Meeke - Paul Nagle (Peugeot), kellele eestlased kaotasid 14 minuti ja 11 sekundiga. Britt Kris Meeke oli ka kokkuvõttes sarja üldvõitja, ta kogus 66 punkti 70 võimalikust.



Kaherattaveoliste autode arvestuses sai tänavu esikoha prantslane Denis Millet 49 punktiga. Kaspar Koitla sai 20 punktiga üldarvestuses kolmanda koha. Tootjate arvestuses oli selles klassis parim Peugeot Honda ees.



Alles teist rallit Kaspar Koitla kaardilugeja olnud Andres Otsa sõnul neil koostöö sujus, mille kinnituseks on ka saavutatud tulemus.



"Absoluutarvestuse kuuendat kohta küll ei osanud alguses oodata," rääkis ta. Andres Otsa ütlusil on neil plaanis ka järgmisel aastal Kaspar Koitlaga koostööd jätkata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles