Olev Puldre majandab nüüd ka Villa Theresat

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olev Puldre Villa Theresa ees.
Olev Puldre Villa Theresa ees. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere ärimees Olev Puldre laiendab oma ­ettevõtmisi, mees asus ope­reerima ­viimasel ajal virelenud Villa Theresa restorani ja hotelli.


Hiljuti Villa Theresas tegutsemist alustanud Olev Puldre ütles, et esialgse kokkuleppe kohaselt omanikega ta lihtsalt opereerib seal mõnda aega.


"Eks edasi paistab, mis saama hakkab," lausus Puldre, lisades siiski, et pigem on tal kavas Villa Theresasse pikemaks ajaks jääda.

Kaugjuhtimine ei kõlba

Olev Puldre rääkis, et tal oli kurb vaadata, kuidas uhke ja hästi korda tehtud hoonekompleks praktiliselt tühjalt seisab.

"Omanikud on Tallinnas ja kaugjuhtimise teel on raske asju ajada, seda enam, et ainult ühe kohaga on praegusel ajal raske toime tulla," tähendas ta.

Et praegusel raskel ajal kallimatel söögikohtadel eriti hästi ei lähe, on Puldre sõnul Villa Theresa restorani menüü kõvasti ümber tehtud ja hinnad endistest oluliselt odavamaks muudetud.

"Kiirsöögikohaks Villa Theresa kindlasti ei muutu, siia tasub tulla ikka nautima ja selleks on vaja aega võtta," lausus Puldre.

Mingeid päevapakkumisi restoranis tegema ei hakata ja söögikaardil on ainult à la carte menüü.

Villa Theresa omanikfirma OÜ Arhimero juht Aune Põldma rääkis, et sellest sügisest asus ta õppima Tallinna ülikooli kutsepedagoogika erialale, lisaks annab ta toitlustamise aluste loenguid Eesti hotelli- ja turismimajanduse erakoolis.

"Kui varem sai ikka vähemalt kolm-neli korda nädalas Rakveres käia, siis nüüd ei ole see ajapuudusel võimalik," ütles Põldma, lisades, et nii on väga raske restorani ja hotelli majandada.

"Eks see, mis toimus, oli asjade loogiline käik," nentis Aune Põldma, kelle sõnul on Olev Puldrel suured kogemused toitlustamise alal.

"Oluline on, et asi toimiks ja Villa Theresa kuhugi ei kaoks," lausus naine.

Laiendab haaret

Võimalus muuta Villa Theresa hooldekoduks ajab Olev Puldre naerma.

"Kui saaks mingi rikka Skandinaavia riigiga vanurite siia saatmise osas kokkuleppele, siis miks ka mitte, kuid ega see tõsiseltvõetav küll ei ole," kommenteeris ta.

Küll on aga praegu Rakveres ja Aasperes hooldekodu pidaval ja just seda valdkonda oma põhitegevusalaks lugeval Puldrel mõtetes kolmanda hoolde­kodu loomine Ida-Virumaale.

"Mere lähedal kenas kohas on üks endine koolimaja müüki tulemas, kui hind on sobilik, saab plaani ellu viia," märkis ta.

Kahe hooldekodu kõrval on Olev Puldre firmal Võsul tegutsev O-Kõrts, lisaks on võetud Rakveres rendile O-Mac, boolingusaal, Nurga külalistemaja ja spordihoone kohvik, toitlustust pakutakse juba aastaid ka Rakvere reaalgümnaasiumis.

INFO

Villa Theresa restorani hoone ehitati Rakvere vallamajaks, mis õnnistati 14. oktoobril 1893.

Hoone funktsioneeris vallamajana kuni valdade likvideerimiseni 1950. aastal. Hilisemal perioodil kasutati maja meditsiiniasutusena.

1990. aastal ostis maja eraomandisse sakslane Lutz Wettwer, kes tegi sellest majutus- ja söögikoha.

2006. aasta märtsis ostis hoone OÜ Arhimero. Eelmisel talvel valmis ka hoone juurdeehitis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles